Loading...
iden
 

Silsilah Keluarga Nomor 68, RADEN NGANTEN SOEROASMORO (SOEPARTI)

Iaikoe, wajahe Eyang Mas Behi Kartodikromo, poetrane Mas Kartodipoero.

Pepoetra:

(No.240). Mas Bambang Soewono, lahir Setoe legi 12 Bakdomoeloed 1840 (22/23 April 1910, saiki wis dadi Klerk Regentschap Djember
(No.241). Mas Rara Nellie Marjati, lahir Rebo pon 6 Soero 1845 (24 November 1914)

Group Keluarga

TRAH KERATON/KEBATINAN/PERSAUDARAAN SENUSANTARA

Asalamualaikum warohmatullohi wabarokatuh semua saudara saudari q senusantara.Menjalin tali silaturohmi adalah tujuan utama di group ini.

Ayo Berkebun

Anthurium Clarinervium

Anthurium adalah salah satu jenis tanaman hias yang kini banyak dicari. Termasuk keluarga Araceae,…

Artikel Favorit

Didi Kempot, Artis Maestro Campursari Kang Dadi Ramane ‘Sobat Ambyar’

Ing tlatah Jawa Tengah lan Ngayogyakarta Hadiningrat asma Didi Kempot wes ora asing maneh kanggo masyarakat, soko cilik, enom nganti sepuh. Nanging sakjroning setahun iki asma Didi Kempot soyo munggah. Iki ora liya amarga maestro campursari saka Solo iku dari ramane para ‘sobat ambyar’. Lair ing Surakarta, 31 Desember 1966 kanthi asma Dionisius Prasetyo, prio iku pancen nduweni getih seni.