Loading...

Manthous Nggowi Campursari Sejajar Karo Genre Musik Liyane

Pro sutresno musik-musik Jawa wes ora asing maneh karo campursari. Ya, campursari kalebu salah sawijine werna utawa genre musik kang nggabungake musik Jawa karo modern. Pelopor musik iki, campursari sejatine wes dikenal wiwit tahun 1978. Naliko kuwi kang ngenalake, yaiku R.M Samsi. Kasil nembus perusahaan rekaman swasta, Ira Record ing Semarang, nyatane kelompok campur sari iki ora biso nggayuh tenar, senajan wes ana 9 album rekaman sing digawe.
Halaman 1 dari 4

Catatan Silsilah Keluarga

B. Pakem Sadjarahe Mas Behi Kartodikromo

Wedana District Mantoep, Kaboepaten Djoewana, Residentie Japara Selengkapnya...

Cari Silsilah Keluarga?

This Is Our Ancestors

Joko Tingkir, a Historical Figure Whose Story is Filled With Fiction

The interesting statement is said from one of the politicians in Indonesia. The statement is the response from other statements of politicians. What makes it interesting he said about Joko Tingkir in the middle of his tomb. The figure or Joko Tingkir contains the revenge or avenge story, jealousy story and other things. There are not many people know who this man was. There are some speculations related to know and reveal the true of Joko Tingkir. Read More...