Loading...

Tokoh Seniman Jawa

Iki Kang Njalari Ki Manteb Soedharsono Kasebut Dalang Wayang Kulit Setan

Jawa Tengah pancen lemahe para dhalang wayang kulit, wiwit iring etan tekan kulon, okeh dhalang kang kondang. Manawa ing iring kulon, ana Ki Entus Susmono saka tegal kang misuwur kanthi dhalang wayang kulit sisan golek, ing tlatah etan luwih okeh dhalang kondang, kayata Ki Nartosabdo, Ki Anom Suroto uga kang tenar kasebut dalang setan yaiku Ki Manteb Soedharsono. Sejatine apa kang njalari Ki Manteb kasebut dhalang setan, artikel iki bakal mbedah babagan iku.
Halaman 1 dari 4

Sewa Mobil Pengantin BMW 530i Tahun 2019 Rp3.400.000 Per 12 jam

Sewa Mobil Pengantin BMW 530i Tahun 2019 Rp3.400.000 Per 12 jam

All new BMW 530i keluaran tahun 2019 warna putih; Cocok dipakai untuk mobil pengantin, dinas/bisnis atau mobil jemputan mewah. Ada Monitor LCD dan TV untuk bangku belakang, Maps dan entertainment termewah dikelasnya dengan speaker mewah merk Harman Kardon di mobil. Kapasitas angkut: 3 penumpang + 1 supir

Baca selengkapnya...